Yliopiston etusivulle
Helsingin yliopisto Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
 
Orgaanisen kemian Nettilabra
Päävalikko:
Yhteystiedot:

Orgaanisen kemian assistenttihuone
A. I. Virtasen aukio 1 (PL 55)
00014 Helsingin yliopisto
puh. (09) 02941 50426

Yliopisto-opettaja
Leena Kaisalo
Huone B213
puh. (09) 02941 50395

Sivut päivitetty 2.3.2017

Orgaanisen kemian laboratorion keskeinen tutkimus-ja opetusala on orgaaninen synteesi. Sen osa-alueita ovat synteesinsuunnittelu, käytännön suorituksen strategian kehittäminen sekä uusien synteesimenetelmien kehittäminen, tavoitteena määrättyjen kohdeyhdisteiden valmistaminen. Orgaanisen kemian laboratoriokurssit kuuluvat perusopetukseen ja kuuluvat kaikille pää- ja sivuaineopiskelijoille. Kursseja järjestetään ympäri lukuvuoden, yhteensä seitsemänä eri kurssina. Jokaiselle kurssille otetaan max. 40 opiskelijaa. Työt tehdään orgaanisen kemian oppilastyölaboratorioissa B147 ja B151.

Nettilabrasta löydät kursseilla tehtävät laboratoriotyöt ja niihin tarvittavat teoria- ja käytännön ohjeet. Sivuilla havainnollistetaan myös reaktiomekanismeja, työmenetelmiä ja analyysilaitteistoja.

KURSMATERIAL PÅ SVENSKA


INFORMATION FOR FOREIGN STUDENTS

 

TÄRKEÄÄ!

Kursseille on yleensä ilmoittautunut enemmän opiskelijoita kuin pystymme laboratorioon ottamaan.
Mikäli jostain syystä et pääsekkään osallistumaan kurssille, jolle olet ilmoittautunut, peruuta ilmoittautumisesi joko WebOodissa tai sähköpostilla (leena.kaisalo(at)helsinki.fi). Näin voimme antaa vapautuvan paikan jonossa olevalle opiskelijalle ja mitoittaa opetushenkilökunnan määrän kurssilla oikein.